Διαγωνισμός

(575) ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΝΤΑΞΗ - ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (1777)

Τίτλος - Περιγραφή:
(575) ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΝΤΑΞΗ - ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (1777)
Φορέας:
Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο"
E-mail Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Κατηγορία Προμήθειας:
-
Κατάσταση Διαγωνισμού:
Ολοκληρωμένος
Δημοσίευση:
27/04/2021 11:35
Έναρξη Υποβολής Προσφορών:
27/04/2021 11:35
Λήξη Υποβολής Προσφορών:
29/04/2021 10:00
Τόπος Διενέργειας:
Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο"
Προϋπολογισμός:
€ 2.599,99 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Κριτήριο Κατακύρωσης:
Χαμηλότερη Τιμή
Αριθμός Διαγωνισμού:
3452
Έτος Διαγωνισμού:
2021
ΚΑΕ:
899
Αριθμός αιτήματος ΑΔΑΜ:
-
Αριθμός ΑΔΑ για δέσμευση:
-
Αριθμός Πρωτοκόλλου Φορέα:
575/20-4-2021
Αριθμός Απόφασης:
79/20-4-2021
Είδος Διαγωνισμού:
Προμήθεια
Τμήμα:
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

Παρατηρήσεις

                                       ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

           Το προβλεπόμενο έργο ελέγχου θα γίνει σύμφωνα με τις ελεγκτικές διαδικασίες που οι ελεγκτές θα  κρίνουν  κατάλληλες με βάση τους κανόνες των Ελληνικών Ελεγκτικών Προτύπων και τις αρχές και τους κανόνες ελεγκτικής, που ακολουθεί το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν. 3329/05, όπως αυτές ισχύουν, με τελικό σκοπό την παράδοση στο αρμόδιο όργανο της προβλεπόμενης έκθεσης ελέγχου επί του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης που θα έχει συντάξει αυτό.

            Ως εκ τούτου:

1.      Ο Έλεγχος θα διενεργηθεί σύμφωνα με  τους κανόνες των Ελληνικών Ελεγκτικών Προτύπων, καθώς και τις ελεγκτικές διαδικασίες, τις αρχές και τους κανόνες ελεγκτικής που ακολουθεί το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.  Αυτές οι διαδικασίες και πρότυπα προβλέπουν τον προγραμματισμό και διενέργεια του ελέγχου με σκοπό την σχετική εξασφάλιση του ΕΛΕΓΚΤΗ ότι οι οικονομικές καταστάσεις των 2  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ είναι ακριβείς ως προς τα αναφερόμενα οικονομικά στοιχεία.

2.      Οι ελεγκτές θα εξετάσουν σε δειγματοληπτική βάση τα βιβλία και τα στοιχεία εκείνα που τεκμηριώνουν τα ποσά και πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις οικονομικές καταστάσεις. Ο έλεγχος περιλαμβάνει επίσης αφενός μεν την εκτίμηση των λογιστικών μεθόδων που εφαρμόσθηκαν και των σημαντικών εκτιμήσεων του αρμοδίου οργάνου και αφετέρου την αξιολόγηση της γενικότερης παρουσίασης των στοιχείων και πληροφοριών στις οικονομικές καταστάσεις.

3.      Γίνεται δεκτό ότι τα αρμόδια όργανα, έχουν την ευθύνη της σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων κατά τρόπο που να απεικονίζουν ακριβοδίκαια την περιουσιακή διάρθρωση, την οικονομική θέση και τα αποτελέσματα του Νοσοκομείου. Επίσης είναι μέλημα και ευθύνη των προαναφερομένων οργάνων η επιλογή και εφαρμογή των πλέον κατάλληλων λογιστικών μεθόδων και αρχών, η σύννομη τήρηση των βιβλίων και στοιχείων και ο σχεδιασμός και εφαρμογή ενός επαρκούς συστήματος εσωτερικού ελέγχου που να διασφαλίζει τα περιουσιακά και λοιπά στοιχεία του Νοσοκομείου.

 

Οι πιο πάνω εργασίες υπολογίζεται , ότι θα εκτελεσθούν από τους ορκωτούς  ελεγκτές μέχρι τις 10/6/2020 , με την προϋπόθεση ότι έχουν συνταχθεί οι οικονομικές καταστάσεις του νοσοκομείου Το Νοσοκομείο είναι υποχρεωμένα να παραδώσουν τις οικονομικές  καταστάσεις (ισολογισμό, αποτελέσματα χρήσης, κ.λ.π 2020 ) στους ορκωτούς ελεγκτές όταν αυτές ζητηθούν.

Οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές υποχρεούνται να παραδώσουν την προβλεπόμενη παραπάνω έκθεση ελέγχου το αργότερο εντός 40 εργασίμων ημερών από της παραδόσεως σε αυτούς επί αποδείξει των παραπάνω εγγράφων, υπογεγραμμένων νόμιμα από τα αρμόδια όργανα.

Συνημμένα Αρχεία

Υπό Προμήθεια Είδη