Διαγωνισμός

ΣΕΤ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΜEΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚHΣ ΑΝΤΛΙΑΣ (1412)

Τίτλος - Περιγραφή:
ΣΕΤ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΜEΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚHΣ ΑΝΤΛΙΑΣ (1412)
Φορέας:
Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο"
E-mail Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Κατηγορία Προμήθειας:
-
Κατάσταση Διαγωνισμού:
Ολοκληρωμένος
Δημοσίευση:
30/07/2026 14:39
Έναρξη Υποβολής Προσφορών:
30/07/2026 14:39
Λήξη Υποβολής Προσφορών:
05/08/2026 09:00
Τόπος Διενέργειας:
Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο"
Προϋπολογισμός:
€ 4.848,40 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Προϋπολογισμός:
€ 3.910,00 (πλέον Φ.Π.Α.)
Κριτήριο Κατακύρωσης:
Χαμηλότερη Τιμή
Αριθμός Διαγωνισμού:
13710
Έτος Διαγωνισμού:
2026
ΑΛΕ:
3230203000
Αριθμός αιτήματος ΑΔΑΜ:
-
Αριθμός ΑΔΑ για δέσμευση:
-
Αριθμός Πρωτοκόλλου Φορέα:
1412
Αριθμός Απόφασης:
612/23-7-2026
Είδος Διαγωνισμού:
Προμήθεια
Τμήμα:
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

Παρατηρήσεις

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ 382878

1. Το προσφερόμενο σετ να είναι κατάλληλο για έγχυση μέσω ηλεκτρονικής αντλίας σύριγγας.
2. Να διαθέτει σύριγγα luer lock 50cc καθώς και εύκαμπτο σωλήνα προέκτασης μήκους 200cm για χρήση υπό πίεση (έως 800psi) ο οποίος να διαθέτει σύνδεση luer lock (αρσενικό/θηλυκό).
3. Να είναι αποστειρωμένο, μη τοξικό και LATEX FREE
4. Να παραχωρηθούν 20 αντλίες
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΛΙΑΣ
Ηλεκτρονική αντλία σύριγγας (ενός, δύο ή τριών καναλίων)
1) Η αντλία να είναι κατάλληλη για χορήγηση φαρμάκων μέσω σύριγγας 10ml, 20ml, 30ml και 50ml, μέσω ενός, δύο ή τριών καναλίων.
2) Η σύριγγα να αναγνωρίζεται αυτόματα από την αντλία.
3) Να είναι ηλεκτρονική, φορητή, αθόρυβης λειτουργίας με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και σύστημα εύκολης ανάρτησης με πολλές δυνατότητες ανάρτησης.
4) Να είναι κατάλληλη για χρήση σε νεογνά και να είναι μικρών διαστάσεων και βάρους. Να λειτουργεί με ρεύμα 220 - 240 V / 50-60 Hz.
5) Να διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη. Να απεικονίζει ρυθμίσεις και ενδείξεις των παραμέτρων λειτουργίας της αντλίας, καθώς επίσης των συναγερμών και των μηνυμάτων ασφαλείας.
6)Να φέρει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία αυτονομίας περίπου 6 ωρών. Να διαθέτει ενδείξεις της κατάστασης της μπαταρίας.
7) Να μπορεί να απεικονίζει τον όγκο που έχει χορηγηθεί.
8) Ο ρυθμός έγχυσης να ρυθμίζεται σε κλίμακα από 0,1ml/h .
9) Να διαθέτει δυνατότητα χορήγησης Bolus , ρυθμιζόμενο από το χρήστη.
10) Η ακρίβεια χορήγησης να είναι ±2% (συμπεριλαμβανομένης της σύριγγας) και η μηχανική ακρίβεια ±1%.
11) Να διαθέτει λειτουργία διατήρησης του αγγείου ανοικτού (KVO) με δυνατότητα ρύθμισης της ροής από 0,1 ml/h έως 1,0 ml/h.
12)Να διαθέτει μηχανισμό ανίχνευσης απόφραξης γραμμής έγχυσης, με 3 διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας πίεσης από 300mmHg έως 800mmHg.
13)Να ειδοποιεί με οπτικοακουστικό συναγερμό τουλάχιστον για τις περιπτώσεις σχεδόν ολοκλήρωσης, της έγχυσης, ολοκλήρωσης της έγχυσης, λανθασμένης τοποθέτησης της σύριγγας, απασφάλισης του άγκιστρου συγκράτησης, χαμηλού επιπέδου μπαταρίας, εξάντλησης ενέργειας μπαταρίας, αποσύνδεσης καλωδίου τροφοδοσίας, υπέρβασης ορίου ρυθμού έγχυσης, υπέρβασης ορίου όγκου, τεχνικό πρόβλημα συστήματος, εξάντληση χρόνου αναμονής.
14) Οι προδιαγραφές να αποδεικνύονται από τα επίσημα φυλλάδια, εγχειρίδια χρήσης και έγγραφα του κατασκευαστή.

ΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΨΗ ΚΑ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διευκρινίσεις

31/07/2026 12:24

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συνημμένο Αρχείο: Λήψη

Συνημμένα Αρχεία

Υπό Προμήθεια Είδη